Hilinia

Vabbande lärare=sluta en timme tidigare

Kategori: Everyday

Gött som tusan. Jag som verkligen behövde tid till att plugga. Ibland är det bra med lärare som inte kommer till lektionerna. Det som är lite surt är dock att våra noveller (som vi skulle ha fått tillbaka i början av denna terminen) inte kom tillbaka idag heller. Får hoppas att hon kommer till skolan imorgon så vi kan få tillbaka dem någon gång.en av det första bilderna jag la ut på bloggen hahah!

träningsprogram

Kategori: Everyday

Nu har jag suttit i mer en 1 och en halv timme och skrivit på ett träningsprogram. Puuuuuhhh... nu ska jag sätte mig i soffan en stund och njuta av livet.

puss o kram skumbanan

 

Accepterande bikupor

Kategori: Everyday

Vad händer med mina rubriker? Jag bara skriver något som känns bra för stunden. Jag har aldrig varit särskilt djup.

Jag är nu hemma efter en trevlig dag i göte-la-borg. Jag hamnade i alla fall på euro horse mässan after all. Det är mässan till göteborg horse show som har varit mellan tor-sön. Mucho trevligt!  Jag var deppig hela dagen ,igår för att jag inte skulle gå i år. Men ikke. så är det när man har många olika hästintresserade vänner!.

Tack för dagen Julia!

(Känner verkligen att jag håller på det gramatiska reglerna när jag bloggar. Lite punkter och frågetecken och ja, många olika språk, detta är ju dock min blogg. Så JAG bestämmer!! maha!!)