Hilinia

Äre her de e party?

Kategori: Everyday

Igår så var hela simlärargänget bjudna hem till Philip för ett hejdå till terminens slut och även ett hejdå till Philip som slutar efter denna terminen. 

Det var supertrevligt och efter kvart över elva tog jag, Camilla, Victoria och Julia tåget in till Göteborg och in till trägårn. Tyvärr var det inte jättekul där. Åkte sedan med 3.15 tåget och sov hos Julian som hade stannat uppe för att jag skulle komma 


Städtorsdag

Kategori: Everyday

Idag har jag städat rummet och även badrummet inför att det är första advent på söndag. Så sjukt! På måndag är det Liksom första december, när började det gå såhär fort? 

Nu måste man ju börja komma på vad man ska köpa till alla i julklapp och jag som bokstavligt talat suger på att köpa presenter. Så fort det börjar närma sig en födelsedag eller jul så blir jag helt blank i huvudet på vad jag ska köpa. Jaja det blir nog något tillslut! 

Tre månader av kärlek

Kategori: Everyday

Idag levlade livet upp en nivå. Min telefon är äntligen här och jag och Julian firade tre månader ihop idag. Det blev en dunderfrukost med amerikanska pannkakor. 

Eftersom att jag har en ny telefon har jag inga bilder så ni får fantisera om en fin bild med amerikanska pannkakor. Puss!