Hilinia

Andra dagen på jobbet

Kategori: Everyday

Förlåt för dålig uppdatering men jag har tagit vara på min sista sommarlovsvecka med omsorg. Igår började jag mitt jobb på äldrevården, jag vet vad jag INTE ska göra när jag ska välja yrke. Men det är en bra erfarenhet, ibland är det ganska trevligt. Jag har rast nu men ska snart gå tillbaka och jobba igen, jobbar till 15.00. Sen ska jag cykla en halvtimme hem.

Träningsveckan mucho grande

Kategori: Everyday

Jag är i näbbhänget med min 15 åriga kusin och min familj. Jag och Ellinor (som min kusin heter) har bestämt oss för att köra skiten ur oss under denna veckan. Vilket betyder ett konditionspass kl 8 varje morgon och ett styrkepass på kvällen, så att Ellinor är fit for fight lagom tills hon ska på ungdoms sm i friidrott v 32. Hon ska då hoppa stav. Så nu sitter jag här Efter denna tuffa träningsdag och känner träningsvärken komma!

Blåsigt värre

Kategori: Everyday

Har varit inne idag, så de har inte hänt så mycket mer än att jag har slagit high score på subway surfers. Sen har jag läst mycket också. Nu är jag snart klar med alla HP böcker som vi har på engelska. Så jag måste köpa de tre sista. När jag är klar med HP så ska jag läsa Revolt den sista boken i Hungerspelen trilogin. Sen ska jag läsa En dag. Sedan vet jag inte vad jag hittar på. Det är en gåta jag inte kommer lösa förres det är aktuellt. Imorgon åker vi hem, över dagen i alla fall. Min kusin ska firas på 15 dagen. Vet att texten är jobbig att läsa pga inga radbrytningar men den vill inte göra det av någon som helst anledning.