Hilinia

90-talet

Kategori: Everyday

Igår firade vi att Geka fyllde 20 för några veckor sedan. Det firades med en 90-tals förfest, som sen blev en tripp till Göteborg för att dansa av sig all sin energi. 

Jag åkte tyvärr hem innan jag hann komma in på excet. Anledningen var att jag kände mig lite för rund under fötterna och sen var jag så sjukt trött, efter en tuff vecka i skolan och en jobbig arbetsdag innan festen. Besviken är jag, hade varit så kul att komma in med två tofsar på huvudet och nitiotalskläder. Hoppas ni andra dansade lite för mig med. 

Julian kom i alla fall och hämtade mig vilket jag är sjukt tacksam över, när jag kom hem till honom, däckade jag i stort sätt direkt! 

Sitter just nu och försöker sammanfatta ett ca 20 sidor långt kapitel. Det jobbiga är att jag hade kunnat må bättre och jag orkar inte koncentrera mig. Sen har jag även svårt att förstå vad texten faktiskt handlar om.... Jaja, bara att fortsätta! 
Jag gillar min nya bok lite extra mycket

Kategori: Everyday


Exemplar 12331 av sammanlagt 14067exemplar 

Pavlov och Watson

Kategori: Everyday

Att det skulle vara psykologi i lärarprogrammet visste jag. Men att det föras vi läser handlar om behaviorism var en liten chock. Skönt är det dock att det inte var längesen jag läste det på gymnasiet. Så kommer ihåg en del. 

Annars är det ett jävla tempo första examinationen är på tisdag nästa vecka. Imorgon är det två föreläsningar, sedan jobb i min grupp. Sen på kvällen är jag simlärare igen