Hilinia

Gymnasiet it's over

Kategori: Everyday

Igår gjordes sista uppgiften i skolan och därmed sista plugghetsen på minst ett år är över. Så sjukt. Ledig nu hela vägen till på måndag då det traditionsenliga vattenkriget i skolan äger rum. Ska bli så kul! 

Jag vill att tiden ska spolas framåt! 


Ledig tisdag

Kategori: Everyday

Sitter här i mitt rum och försöker komma någonvart med historian som jag ska hålla debatt om imorgon. Supersvårt är det verkligen! 
 
Det börjar kännas nu att det bara är 8 dagar kvar till studenten. Inte nog med att jag bara längtar till studenten utan har jättemycket att se fram emot till och med måndag om två veckor. 
 
8 dagar till studenten 
11 dagar till Håkan hellström
13 dagar till studentresan tillsammans med världens bästa. 
 
När historian är klar och jag tryckt på skicka in på labrapporten, då är det bara att vänta och längta tills friheten knackar på dörren! 
 
 

Stora Holm

Kategori: Everyday

Imorse lämnade pappa av mig på stora holm med skakande ben och en stor klump i halsen. Jag skulle göra halkan som alla sagt var det roligaste i hela körkortsutbildningen. De hade rätt, shit vilken adrenalinkick man fick av att sladda runt på banorna och släppa kontrollen. Hur kul som helst. Där har ni en anledning till varför det är värt att ta körkort!