Hilinia

Partille cup

Kategori: Everyday

Jobbade för första gången idag på Partille cup som bambatant. Låter värre än vad det är kan jag lova. Var helt okej även om dagen började med att vi hade fått fel tider att börja på så vi fick snällt roa oss själva i 45 minuter. Sen satte allt igång och det med stormsteg. Folk från olika nationenr som hade frågor och som inte kunde engelska. Fick helt enkelt försöka göra sig förstod på svengleska och påhittat teckenspråk. Även det funkade, imorgon är det dags igen!

Islandshästar

Kategori: Everyday

Igår vaknade jag hos Lina. Vi gick upp gjorde frukost sen slängde vi på oss ridbyxorna. Därefter gick vi upp till hennes islandshäst som går med två andra islänningar. Linas kompis Fanny som äger dem andra två kom också upp och så tog vi varsin häst och drog ut på en uteritt i skogen med barr och bajs i sjön. För det tyckte Goliat var roligt...

För mig var det ca 1 år sedan jag satt på en häst och jag är fortfarande jätteglad för att jag fick rida igår. Gjorde min dag och några dagar framöver!

Johnny Depp maraton

Kategori: Everyday

Hade dock bara tre stycken filmer att se. Alice i underlandet, pirates of carribean vid världens ände och Sweeny Todd. Måste verkligen börja investera i fler filmer med Johnny Depp!