Hilinia

Brist på bilder

Kategori: Everyday

Den senaste bilden jag har på min telefon är hur man räknar ut kassan på admix på jobbet på allum. Och de kanske inte är så kul för er att titta på. 

Kommer ihåg på den gamla goda tiden när jag plockade fram min systemkamera och fotade allt, hela tiden. Nu hänger den bara och dammar i garderoben. Vilket är väldigt tråkigt, men jag har helt enkelt tappat intresset för foto. Kanske kommer de tillbaka. 

Lämnade precis in min skönlitterära analysuppgift och nu är jag ledig fram till att jag ska jobba på fredag kvart i två. Det är gött. 

Förkylningen är tyvärr kvar så jag har inte tränat sedan förra måndagen. Men imorgon så är jag nog tillräckligt frisk hoppas jag.


En vecka sen sist

Kategori: Everyday

Den här veckan sen jag bloggade senast har det hänt hur mycket som helst med. Jag kommer inte ens skriva hälften. 

Har i alla fall varit på infon och jobbat två gånger. Det har gått jättebra! Annars har jag igen som om det inte vore nog dragigt på mig ytterligare en förkylning som gjort att jag knappt kunnat prata och suttit och snorat. Hoppas den försvinner under helgen.

Idag är jag i alla fall ledig så nu ska jag verkligen vila upp mig. Imorgon jobbar jag nämligen från 8.20-18.15 på både vattenpalatset och infon.

Hej svejs


Nytt jobb, klarad tenta och våren är här

Kategori: Everyday

Kom precis hem från arbetsintervju och det slutade med att mitt sommarjobb är kirrat och även nytt extrajobb! Så gött! Ska sitta på informationen i Partille. Så det är ett ganska lugnt jobb. Börjar redan på onsdag med upplärning, fullt ös medvetslös! 

Klarade även andra tentan fick jag reda på i förrgår. Så jag kunde andas ut. Var ganska säker på att jag skulle behöva skriva om den men det gick vägen!