Hilinia

Tänk om mitt öga kunde se ut sådär...

Kategori: Everyday

Första dagen i skolan denna veckan. Började kl 13.00 idag på gurnd av att lärarna hade pedagoisk förmiddag. Jag vakade kl 9.15 av att katten stog och bankade på mitt fönster. Jag fick inte upp mina ögon som hade klibbat ihop. Mindre trevligt mina vänner. 
 
Jag trodde att klassen såg på film på engelskalektionen i går så jag tog tillfället i akt imorse för att titta ikapp de jag hade missat, trodde jag ja, för när jag satte mig bredvid Geka på bussen berättade hon för mig att de inte alls hade sätt på filmen utan vi skulle göra de idag istället. Så de blev samma film två gånger på en dag. 
 
Just nu är mina ögon snustorra och värker och grumlar igen emellanåt. Så jag sitter här och försöker bli något klokare på ekonomiskpolitik men jag har svårt att se vad jag läser och blir lätt okoncentrerad. Jobbigt. Så mina vänner skaffa er aldrig ögoinflammation.
 
De var en jobbig dag i skolan idag, såg inte framimot någonting egentligen och kännde inte den där riktiga glädjen jag hade kunnat tänkas ha när jag träffade mina bästisar igen. Allt för dessa förbannade ögon, go to hell with you both!
 
 

To cool for school

Kategori: Everyday

Fortrfarnade hemma, kan inte minnas senaste gången jag var hemma 3 skoldagar i rad pga sjukdom. De stör mig lite faktist att de ska ta sån jäkla tid att kunna se odentligt, bara för en jobbig ögoinflammation och halsont.. men men. Jag får kämpa på hemma istället!
 

at home

Kategori: Everyday

Stannade hemma även idag. Imorgon blir de skola igen. Försöker hitta en källa till min debattartikel men de är inte det lättaste. Men de är bara att kämpa på. Längtar även efter mina fina vänner i skolan. Att inte träffas på fyra dagar är tufft. Imorgon kör jag och ska krama dem jättemycket!
 
Fick även tiderna till hur jag ska jobba efter jul i simhallen. De blev mer tid än vad jag trodde så jag är supernöjd! Happyface :)