Hilinia

Lager 157

Kategori: Everyday

Idag åkte jag till lager 157. Brände 600:- nu är det banne mig slut med shopping för mig och nu kommer jag hålla det ett tag. Dock ska vi beställa biljetter till Bruno mars i Sthlm i november så där kommer jag ju få spendera lite. Sen får det vara slut.

Nu är det mat!

För mycket fritid?

Kategori: Everyday

Idag slutade jag 9.50. Var lika skönt som det låter. Har laddat hela dagen för att jobba 16.15 så är faktiskt riktigt taggad.

Idag har jag varit i skolan och haft redovisning och sen när jag kom hem satte jag på ett avsnitt av de dejtbara som går på femman. Så sött så jag dör. Sen drog jag ut på en löparrunda i regnet och sen avsnitt två av det dejtbara och pannkakor. Lite noveller att läsa också.

Sista halvtimmen att chilla på sen ska jag traska till jobbet.

Möte

Kategori: Everyday

Vid halv sex åker skorna på igen för att gå ner till jobbet och gå på terminens första möte. Jag gillar att gå på möten, man lär sig mycket när alla instruktörer är på samma plats och kan utbyta idéer och man får tips och tankar från olika håll.

Synd är att eftersom att mötet ligger såpass tidigt och jag slutade så sent från skolan så hinner inte jag gå ut och springa och därmed går mitt träningsupplägg lite åt fel håll. Men jag vet inte hur länge mötet är och jag kanske hinner sen ikväll. Vem vet?

Nu ska jag äta något så jag är pigg och glad när jag ska iväg sen!