Hilinia

Hej förkylning!

Kategori: Everyday

Mår verkligen inte bra. På väg hem från helgens andra släktkalas, hela min släkt är seriöst födda slutet av september och början av oktober... Men nu är de slut! Så social kan jag väl inte säga att jag har varit... Min första förkylning är här. De var ju bara ca 2 år sen senast. Hejdå skola som de ser ut nu iaf.

Ha de gött!

Happy birthday papput!

Kategori: Everyday

Morgonen började med att min underbara mormor *host* ringde kl 7.30 imorse för att sjunga för pappa. Dock var de ingen som svarade så jag vaknade och var helt övertygad om att jag hade försovit mig till skolan, så jag sprang upp och svarade och insåg då att de inte stämde...sen efter att jag hade lugnat ner mig och lyckats sova någon timme till, gick jag och resten av familjen och sjöng. Sedan skulle jag plugga tänkte jag. Men jag kunde inte sitta still för 5 öre så de var ganska kört.

Farmor bjöd på middag hos sig kl 3 och kl 18.30 var vi hemma igen, och jag exprementerade på mammas hår med alla möjliga olika flätor.

Dåliga bilder men min iPhone ville inte samarbeta! Och en glad pappa på sista bilden :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3006838/images/2012/pic_5067504addf2b313cf003ebd.jpg" class="image">

Update

Kategori: Everyday

Nu ska jag uppdatera för att jag vet att mina kära läsare mår psykiskt dåligt om jag inte gör de (i alla fall några av er) så: Hej, hej, nu uppdaterar jag. 
 
Eftersom att jag inte orkar med mitt liv för tillfället ( jag vill bara slänga mig i sängen och aldrig resa mig igen) hahahah FÖR JAG RESER MIG IGEN...fast näääää.
 
Puss och kram!