Hilinia

Etologi

Kategori: Everyday

Sista inlämningen i biologikursen ska in. Arbetet handlar om att man ska lära ett djur eller titta på ett djursbeteende under vissa omständigheter. Jag har i alla fall lärt min katt att sitta. så nu ska jag redovisa på ca en sida hur det gick till. 
 
Annars hade jag bara tyska idag så kom hem kl 12.40. Kändes helt okej, sitta ute i solen är inte så fel haha!
 

Cykelnarkoman

Kategori: Everyday

Kan säga att jag har kommit in i mitt cykelberoende igen. Cyklade i helgen och igår. Nu sitter jag i biblioteket och längtar efter den. Anledningen till att jag inte tog cykeln till skolan idag var att det regnade jättemycket och att åskan befann sig ovanför mitt hus. Nu sitter jag som sagt här på en av mina håltimmar och försöker göra läxan till idag i samhällen.

Nu ska jag fortsätta!

Kinnekulle

Kategori: Everyday

Igår drog jag och alla naturklasser till kinnekulle. Det är ett berg i närheten av Lidköping för er som inte vet. Vi skulle titta på alla olika typer av av sten som berget är uppbyggt av. Vi lyckades komma undan regnet men det var allt annat än lätt att gå upp för berget. Alla bestämde sig nämligen för att ta en ordentlig pw hela vägen upp. Sen blev vi i alla fall belönade med våra olika sallader som vi hade med oss.

Fick ett fint foto på hela gänget