Hilinia

Fast i det förflutna

Kategori: Everyday

 De senaste dagarna har jag tänkt mycket på det som har varit. Väldigt ofrivilligt, för nu har jag bestämt mig för att tänka och titta framåt. Hjärnan vill inte samma sak som jag vill verkar det ju som. Jag saknar och tänker tillbaka. Vilket kan vara jättehärligt, att sakna det som har varit. Dock är det ju mycket roligare att längta. 
 
Det enda jag villl ha i huvudet för tillfället är att jag åker upp till stockholm med två grymma kompisar på lördag. Att jag ska se på en av Sveriges största artister och att det utan tvekan kommer bli galet grymt. 
 
Note to myself: längta istället för att sakna. Sakna ibland, men låt det inte ta överhanden ♥
 
 

26 februari

Kategori: Everyday

Sitter på håltimma och undrar hela tiden när min lön hade tänkt dyka upp på kontot. Den kommer väl snart, förhoppningsvis. I helgen ska jag till Stockholm för att titta på Avicii den första mars! Hur grymt är det inte att börja vårens första dag med det? Är så sjukt taggad! 

Idag ska jag vidare till jobbet efter skolan och sen får jag se. Kanske ska jag åka hem till Sofia och bestämma vart vi ska åka på studentresa eller så ska jag hem och sova. Time will tell. 


100 dagar!!

Kategori: Everyday